„Küldetésünk az egészségtudatos szoláriumozás népszerűsítése.”

Cégünk 1994 óta foglalkozik szoláriumok, szoláriumcsövek importjával, forgalmazásával.

Többek között a Cosmedico, a Heraus és a Sylvania külföldi szoláriumcső gyártókkal vagyunk folyamatos kapcsolatban. De 2001 óta saját fejlesztésű szoláriumcsöveket gyártatunk a világ legnagyobb UV lámpa előállítójának számító magyar-amerikai Lighttech Kft-vel.

Először az Xtre Sun márkanevű szoláriumcsöveket vezettük be a szolárium piacra. Majd 2008-tól a piac igényeinek megfelelően az Xtre-Sun szoláriumcső családot tovább fejlesztettük tartósság és UV-A teljesítmény szempontjából. Így hoztuk létre a Black Magix szolárumcső családot, amely több éves teszt eredményeképpen lett az egyik legmegbizhatóbb szoláriumcső.

Az Európai Unión kívüli partnereink a Black Magix PowerFull márkájú szoláriumcsövet használják már több éve nagy megelégedéssel.

Ismerje meg a Red Magix CollaTan by Lighttech, szoláriumcsövet amely a fiatalságot és a szépséget ajándékozza használójának.

Legújabb fejlesztésünk az extra mélybarnító CREOL szoláriumcső, amely igazi egészséges napfény közeli barnulást tesz lehetővé .Tartós barnaság és kellemes kreol szín mintha most érkezett volna egy tengerparti nyaralásról.

Válasszon szoláriumcsöveink közül, hogy Ön is a legegészségesebb és a leghatékonyabb szolgáltatást tudja vendégeinek nyújtani.

A tulajdonosok több évtizedes, Németországban szerzett és a magyar piacra optimalizált tapasztalatával az ország egyik legrégebben működő szolárium forgalmazói, üzemeltetői. Vállalkozásaik a világ szinte minden részéről képviselik és forgalmazzák a meghatározó gyárak szolárium-termékeit. Az új és használt szoláriumgépek kínálatát az évek során saját gyártású gépekkel és szoláriumcsövekkel bővítették. Felhasználva az évek során szerzett szaktudásukat tanácsadással is segítik az újonnan létrejövő szalonokat stúdiójuk építésében, berendezésében és üzemeltetésében.

További Szolgáltatások:

  • új és használt szoláriumgépek forgalmazása és üzemeltetése

  • infraszaunák forgalmazása

  • szoláriumcsövek gyártása és forgalmazása

  • szoláriumtartozékok és kozmetikumok forgalmazása

  • szervizelés

  • stúdiók kialakítása

  • tanácsadás

Új és használt szoláriumgépek forgalmazásával segítjük Önt is!

Arra készül, hogy hamarosan beindítja a saját szoláriumát? A meglévő üzletéből szeretne egy üzletláncot kiépíteni? Egyszerűen csak elromlott a meglévő gépe vagy bővíteni szeretné a meglévő szoláriumai mennyiségét? Nálunk a legjobb helyen jár, ha gépet szeretne vásárolni, mert új és használt szoláriumgépek forgalmazásával egyaránt foglalkozunk.

Amiért megéri minket választani, az a megbízható választékunk, és nem utolsó sorban a több éves tapasztalatunk, ami az új és használt szoláriumgépek forgalmazására is kiterjed. Régóta vagyunk a szakmában, ennek köszönhetően ismerjük a kínálatot, kutatjuk az újdonságokat és nemzetközi színvonalú, változatos választékot tartunk fenn a hozzánk forduló ügyfelek számára.

Akár használt, akár teljesen új gépet szeretne vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal, mert egyike vagyunk azoknak, akik az elsők között kezdtek új és használt szoláriumgépek forgalmazásával foglalkozni! A termékeinkről, árakról és egyéb részletekről érdeklődjön bátran megadott elérhetőségeinken!

Megbízható szolárium szerviz? Jó helyen jár!

Ahogy más elektronikai berendezéseknél, úgy a szoláriumoknál is előfordulhatnak olyan műszaki hibák, amiknek megszüntetéséhez mindenképp tapasztalt szakemberre van szükség. Az üzemeltetők egy ilyen helyzetben gyakran nem tudják, hogy hirtelen kihez forduljanak. Ha Ön nem talált még megbízható szolárium szervizt, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Szolárium szervizünk ügyfélközpontú, megbízható szolgáltatásokkal várja a berendezések üzemeltetőit. Szervizünkben tapasztalt szakemberek dolgoznak, akik a hosszú évek során már sok mindennel találkoztak a berendezésekkel kapcsolatban, így nem jelent kihívást számukra a hiba okának feltárása és a probléma orvoslása. Szolárium szervizünk szakemberei a maximumot nyújtják a munkájuk során. Emellett odafigyelnek a rövid határidőkre, hiszen tisztában vannak azzal, hogy mekkora hátrányt jelent egy szalonnak, ha nem tudják a vendégek hosszabb ideig használni a berendezést.

Ha szeretné igénybe venni szolárium szervizünk szolgáltatásait, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!