Black Magix CREOL

Legújabb fejlesztésünk az extra mélybarnító CREOL szoláriumcső, amely igazi napfény közeli barnulást tesz lehetővé.

A szoláriumcső gyártás fejlődésének köszönhetően manapság már nem kell félni attól, hogy egy szoláriumcső ne a kívánt eredményt nyújtsa számunkra. Amit viszont fontos kiemelni, hogy mindenkinek a saját bőréhez legjobban illeszkedő erősségű csövet javasoljuk a tökéletes eredmény eléréséhez.

A mérések és a fizikai tulajdonságai egy szoláriumcsőnek objektív adatokkal szolgálnak. Ezeket az adatokat felhasználva be lehet állítani egy szoláriumcső barnítási erősségét. A bőrünk veleszületett védekező képességét nem tudjuk befolyásolni, de a nap által a Föld felszínére érő UV sugárzás összetételét és mértékét sem.

Aki jártas egy kicsit is a témában, az tudja, hogy az Európai Unióban bevezetett un. 0,3-as ajánlás az összeurópai lakosságra mérve lett megállapítva, így ezen szabályzás az északi – 2-es – bőr típusba tartozó embereket védi meg a leégéstől.

Magyarországon, itt Európa közepén többnyire sötétebb bőrrel rendelkező – un. 3-as és 4-es bőr típusú – emberek élnek, így nekik a fent említett 0,3-as szabályzásnak megfelelő csövek már csak nagyon hosszú barnulási idő esetén elegendőek.

Meg kell találni tehát mindenkinek az arany középutat! Mi ezt találtuk meg a CREOL szolárium csőben, amely minden bőrtípus esetén csodálatos eredményt hoz.

Kifejlesztettünk egy kifejezetten a magyar piacra ajánlott szoláriumcső családot, amely már kb. 50%-os barnulási idő mellett is képes ugyanazokat az eredményeket produkálni, mint egy 0,3-as cső. A CREOL csövek használatával, azon túl, hogy lényegesen lerövidül a barnulási idő, a barnulás intenzitása még a leégési határ alatti, nem úgy mint a gyorsbarnító csövekben. 

A cső kifejlesztésekor kiemelt figyelmet fordítottunk a magyar piaci igényeknek, ezek a csövek 0,3-as társaiknál sokkal több UV-B-t is tartalmaznak, amely sugarak a  D-vitamin szintünk optimális szinten tartásához már bőven elegendőek.

A technikai oldalára kitérve, ezek a prémium kategóriájú csövek többszörös UV áteresztő bevonattal biztosítják a 800 üzemórát. Így elkerülhető a más szolárium csöveknél sűrűn tapasztalt korai kiégés.

Keresse a CREOL csöveket a szolárium stúdiókban!!! 

 

Ismerje meg a Creol Sun Coctail szoláriumcsöveket!

Creol Sun Coctail szoláriumcsövekA bőrtípusunkat az öröklött genetikai tulajdonságaink határozzák meg, változtatni ezen nem lehet, viszont érdemes figyelembe venni még szoláriumhasználatkor is! Alapvetően hat különböző bőrtípust különböztetünk meg annak alapján, ahogyan a bőr reagál az UV-fényre, hazánkban a leggyakoribb a hármas és a négyes típus. A sötétebb bőrű emberek bőre gyorsan képes sok melanint termelni, vagyis gyorsabban barnulnak, ellentétben a világosabb bőrrel rendelkezőkkel. A hagyományos szoláriumcsövek nem fedik le teljesen a típusok közötti átmeneteket, de a Creol Sun Coctail szoláriumcsövek igen!

A Creol Sun Coctail szoláriumcsöveket az üzemeltetők egy koktélhoz hasonlóan használják, mindegyikből a megfelelő mennyiséget keverik, hogy elérjék a tökéletes kombinációt! Már az első alkalommal csodás mély barnasággal kápráztatja el a kipróbálót, ez a különleges napkoktél!

Jöjjön el hozzánk, próbálja ki a Creol Sun Coctail szoláriumcsöveket! Ha kérdései vannak, keressen minket elérhetőségeink egyikén!