Csöveink

Válasszon szoláriumcsöveink közül, hogy Ön is a legegészségesebb és a leghatékonyabb szolgáltatást tudja vendégeinek nyújtani.

A tulajdonosok több évtizedes, Németországban szerzett és a magyar piacra optimalizált tapasztalatával az ország egyik legrégebben működő szolárium forgalmazói, üzemeltetői. Vállalkozásaik a világ szinte minden részéről képviselik és forgalmazzák a meghatározó gyárak szolárium-termékeit. Az új és használt szoláriumgépek kínálatát az évek során saját gyártású gépekkel és szoláriumcsövekkel bővítették. Felhasználva az évek során szerzett szaktudásukat tanácsadással is segítik az újonnan létrejövő szalonokat stúdiójuk építésében, berendezésében és üzemeltetésében. 

További Szolgáltatások:

  • új és használt szoláriumgépek forgalmazása és üzemeltetése
  • infraszaunák forgalmazása
  • szoláriumcsövek gyártása és forgalmazása
  • szoláriumtartozékok és kozmetikumok forgalmazása
  • stúdiók kialakítása
  • tanácsadás
  • szervizelés
Szoláriumok szervizelése, alkatrészek és plexik javítása, illetve szoláriumok csőcseréje több évtizedes tapasztalattal. Hívjon most: +36703280361

Kedvező szolárium cső árak? Jó helyen jár!

Azoknak a szalonoknak, amik szoláriumok üzemeltetésével foglalkoznak, folyamatosan szükségük van plusz csövekre, ugyanis bizonyos időközönként foglalkozni kell a cseréjükkel. Mivel fogyóeszközökről van szó, és mindig pótolni kell, a legtöbb vállalkozás mindenképp kedvező áron szeretne hozzájutni a csövekhez. Amennyiben Ön még nem talált ezzel kapcsolatban vonzó ajánlatot, válasszon bennünket, ugyanis nálunk a szolárium cső árak mindig kedvezőek!

Mivel tisztában vagyunk az ügyfelek igényeivel, fontosnak tartottuk, hogy olyan szolárium cső árakat alakítsunk ki, amik korrektek, megfizethetők bármelyik cég számára. Célunk, hogy a kedvező árakat a jövőben is megőrizzük, ezért érdemes hosszú távra terveznie velünk.

Természetesen nem csupán az árakra, hanem a minőségre is odafigyelünk. Termékeink segítenek, hogy vendégei úgy érhessenek el tartós, természetes barnaságot, hogy ez nem árthat az egészségüknek.

A kedvező szolárium cső árakért cserébe minőségi termékeket kaphat, ennek köszönhetően valóban színvonalas szolgáltatásokkal várhatja a vendégeit szalonjában! Ha felkeltettük érdeklődését, és bővebb információkra lenne szüksége, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Szoláriumcsövek forgalmazása: ismerje meg termékcsaládunkat!

A szoláriumozás hazánkban is egyre népszerűbb, a szoláriumok álló és fekvő változatai megszokott berendezései, illetve szolgáltatásai a fitness termeknek, spa hoteleknek és wellness részlegeknek. Biztosan nem marad üresen egy ilyen kabin sem, ezért érdemes megfontolni a beszerzésüket. Cégünk szoláriumcsövek forgalmazásával foglalkozik, és kedvező áron értékesít kiváló minőségű csöveket vállalkozások számára.

Amennyiben Ön egy vagy több garnitúra ilyen csövet szeretne vásárolni, keressen fel minket bizalommal, mert mi is egyike vagyunk a profiknak a szoláriumcsövek forgalmazásában! Szerezze be olyan forgalmazótól az új csöveket, aminek a tapasztalatában és a kínálatában megbízhat! 

Az általunk forgalmazott szoláriumcsövek magas színvonalú wellness kiegészítők, amik garantáltan népszerűséget vívnak ki maguknak vendégei körében. Saját szoláriumcső családunk több taggal is büszkélkedhet: a Black Magix, a Black Magix CREOL és Red Magix CollaTan várja az érdeklődőket!

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal a weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg többet a szoláriumcsövek forgalmazásáról!

Összefoglaló a szoláriumcsövek fajtáiról

A napsütötte barnaság szoláriumokban is elérhető, ráadásul azt is eldönthetik a vendégek, hogy milyen árnyalatúra szeretnének barnulni. A barnulás mértékét leginkább a különböző szoláriumcsövek használatával lehet befolyásolni.

A modern szoláriumcsövek EU szabványoknak megfelelően készülnek és több típusból is lehet közülük válogatni. Létezik kifejezetten csak az arcbarnítására alkalmas szoláriumcső, valamint a test többi részét barnító típus is.

A szoláriumcsövek legújabb változatai már arra is képesek, hogy a szervezet kollagén termelését serkentsék, de ezeket csak kúraszerű használatra ajánlják. A gyors barnaságot akár már egy szolárium használat után is el lehet érni és kakaóbarna árnyalatra szert tenni, ha olyan típusú szoláriumcsövek alá fekszik valaki, amik ilyen hatást érnek el, miközben a D vitamin termelődést is elősegítik.

A szoláriumcsövek minősége, valamint erőssége is különböző tehát. Szeretne a vendégek számára minél többféle lehetőséget kínálni? Keressen fel minket, és válogasson szoláriumcsöveinkből!

Saját gyártású szoláriumcsöveinkkel megbízható a barnulás!

Új vállalkozást indít, méghozzá egy olyan szalont, ahol szolárium is helyet kap? A szolárium csak abban az esetben lehet sikeres, ha már az elején ügyelnek a megfelelő színvonal kialakítására, a későbbiekben pedig ennek megtartására is.

A szolárium gépek lelke a szoláriumcső, amiből érdemes prémium minőséget beszereltetni. A későbbiekben maximálisan megtérül majd az erre szánt kiadás összege, hiszen a vendégek is értékelik a megbízható szolgáltatásokat.

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben ár-érték arányban kiváló szoláriumcsöveket szeretne vásárolni! Cégünk saját gyártású szoláriumcsövei minden színvonalbeli és műszaki elvárásnak maradéktalanul megfelelnek. A hatékony és biztonságos barnulást háromféle szoláriumcső típussal biztosítjuk: Black Magix, Black Magix CREOL, valamint Red Magix CollaTan. Ezek a szoláriumcsövek a modern igényekhez készültek, rövid idő alatt tartós, természetesnek ható barnaságot lehet velük elérni és még a bőr számára is kímélőek.

A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén lépjen kapcsolatba velünk, és érdeklődjön bátran az általunk forgalmazott termékekről!