Rólunk

„Küldetésünk az egészségtudatos szoláriumozás népszerűsítése.”

Cégünk 1994 óta foglalkozik szoláriumok, szoláriumcsövek importjával, forgalmazásával.

Többek között a Cosmedico, a Heraus és a Sylvania külföldi szoláriumcső gyártókkal vagyunk folyamatos kapcsolatban. De 2001 óta saját fejlesztésű szoláriumcsöveket gyártatunk a világ legnagyobb UV lámpa előállítójának számító magyar-amerikai Lighttech Kft-vel.

Először az Xtre Sun márkanevű szoláriumcsöveket vezettük be a szolárium piacra. Majd 2008-tól a piac igényeinek megfelelően az Xtre-Sun szoláriumcső családot tovább fejlesztettük tartósság és UV-A teljesítmény szempontjából. Így hoztuk létre a Black Magix szolárumcső családot, amely több éves teszt eredményeképpen lett az egyik legmegbizhatóbb szoláriumcső.

Az Európai Unión kívüli partnereink a Black Magix PowerFull márkájú szoláriumcsövet használják már több éve nagy megelégedéssel.

Ismerje meg a Red Magix CollaTan by Lighttech, szoláriumcsövet amely a fiatalságot és a szépséget ajándékozza használójának.

Legújabb fejlesztésünk az extra mélybarnító CREOL szoláriumcső, amely igazi egészséges napfény közeli barnulást tesz lehetővé .Tartós barnaság és kellemes kreol szín mintha most érkezett volna egy tengerparti nyaralásról.

Válasszon szoláriumcsöveink közül, hogy Ön is a legegészségesebb és a leghatékonyabb szolgáltatást tudja vendégeinek nyújtani.

A tulajdonosok több évtizedes, Németországban szerzett és a magyar piacra optimalizált tapasztalatával az ország egyik legrégebben működő szolárium forgalmazói, üzemeltetői. Vállalkozásaik a világ szinte minden részéről képviselik és forgalmazzák a meghatározó gyárak szolárium-termékeit. Az új és használt szoláriumgépek kínálatát az évek során saját gyártású gépekkel és szoláriumcsövekkel bővítették. Felhasználva az évek során szerzett szaktudásukat tanácsadással is segítik az újonnan létrejövő szalonokat stúdiójuk építésében, berendezésében és üzemeltetésében.

További Szolgáltatások:

  • új és használt szoláriumgépek forgalmazása és üzemeltetése

  • infraszaunák forgalmazása

  • szoláriumcsövek gyártása és forgalmazása

  • szoláriumtartozékok és kozmetikumok forgalmazása

  • szervizelés

  • stúdiók kialakítása

  • tanácsadás