Black Magix CREOL

Legújabb fejlesztésünk az extra mélybarnító CREOL szoláriumcső, amely igazi napfény közeli barnulást tesz lehetővé.

A szoláriumcső gyártás fejlődésének köszönhetően manapság már nem kell félni attól, hogy egy szoláriumcső ne a kívánt eredményt nyújtsa számunkra. Amit viszont fontos kiemelni, hogy mindenkinek a saját bőréhez legjobban illeszkedő erősségű csövet javasoljuk a tökéletes eredmény eléréséhez.

A mérések és a fizikai tulajdonságai egy szoláriumcsőnek objektív adatokkal szolgálnak. Ezeket az adatokat felhasználva be lehet állítani egy szoláriumcső barnítási erősségét. A bőrünk veleszületett védekező képességét nem tudjuk befolyásolni, de a nap által a Föld felszínére érő UV sugárzás összetételét és mértékét sem.

Aki jártas egy kicsit is a témában, az tudja, hogy az Európai Unióban bevezetett un. 0,3-as ajánlás az összeurópai lakosságra mérve lett megállapítva, így ezen szabályzás az északi – 2-es – bőr típusba tartozó embereket védi meg a leégéstől.

Magyarországon, itt Európa közepén többnyire sötétebb bőrrel rendelkező – un. 3-as és 4-es bőr típusú – emberek élnek, így nekik a fent említett 0,3-as szabályzásnak megfelelő csövek már csak nagyon hosszú barnulási idő esetén elegendőek.

Meg kell találni tehát mindenkinek az arany középutat! Mi ezt találtuk meg a CREOL szolárium csőben, amely minden bőrtípus esetén csodálatos eredményt hoz.

Kifejlesztettünk egy kifejezetten a magyar piacra ajánlott szoláriumcső családot, amely már kb. 50%-os barnulási idő mellett is képes ugyanazokat az eredményeket produkálni, mint egy 0,3-as cső. A CREOL csövek használatával, azon túl, hogy lényegesen lerövidül a barnulási idő, a barnulás intenzitása még a leégési határ alatti, nem úgy mint a gyorsbarnító csövekben. 

A cső kifejlesztésekor kiemelt figyelmet fordítottunk a magyar piaci igényeknek, ezek a csövek 0,3-as társaiknál sokkal több UV-B-t is tartalmaznak, amely sugarak a  D-vitamin szintünk optimális szinten tartásához már bőven elegendőek.

A technikai oldalára kitérve, ezek a prémium kategóriájú csövek többszörös UV áteresztő bevonattal biztosítják a 800 üzemórát. Így elkerülhető a más szolárium csöveknél sűrűn tapasztalt korai kiégés.

Keresse a CREOL csöveket a szolárium stúdiókban!!!